Euro-Wijzer is al ruim 10 jaar actief als bewindvoeringskantoor in Valkenswaard. Gedurende deze periode hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan in ons vakgebied.

Ervaren bewindvoerders
De wereld van de incasso en deurwaarders kennen we door en door. We hebben forse juridische kennis in huis en de nodige ervaring met gevoelige zaken als huisuitzettingen, overlijden en complexe financiële problemen.

Onze ruime kennis en ervaring zetten we dagelijks in om onze taak als bewindvoerder voor u uit te voeren. Probleemsituaties in de persoonlijke sfeer zijn aan de orde van de dag en we zijn gewend om hier op een zakelijke en respectvolle manier mee om te gaan.

Samen werken aan uw financiële situatie
Ondanks de soms hele moeilijke situatie van onze klanten, is de insteek altijd om een bewind tot een succes te maken. Bewindvoering is vooral een wisselwerking tussen u als klant en onze bewindvoerders. Afspraak is afspraak en zolang we respect voor elkaar hebben, zullen we altijd proberen een oplossing te vinden. U kunt ons aanspreken op de verantwoordelijkheid en taak als beschermingsbewindvoerder.

Wij beheren uw financiën en proberen de zaken in deze zo goed mogelijk voor u te regelen. Dat betekent niet dat we alles voor u oplossen. We gaan graag in overleg met uw hulpverlener, partner / familie, werkgever of uitkeringsinstantie om goede afspraken te maken over wie wat doet en wie waar verantwoordelijk voor is.

Bekijk hier de video over ons bedrijf. De beelden komen uit het RTLZ TV-programma Doe maar duurzaam!

Meer weten over bewindvoering? Klik dan hier.

Lees hier alles over de kwaliteitseisen waaraan alle bewindvoerders moeten voldoen.

Veelgestelde vragen

Nadat we met kennis met u hebben gemaakt en we samen besluiten verder te gaan, maken we een dossier aan waarin alle belangrijke zaken vastgelegd worden. Wij dienen daarna een aanvraag in bij de rechtbank. De rechtbank zal uitspraak doen over de onderbewindstelling en zal dit vastleggen in een beschikking. Lees hier hoe het verder gaat.

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we uw situatie uitleggen. Mocht u een uitkering of een laag inkomen hebben, dan is het vaak zo dat de kosten (volledig) worden vergoed door de gemeente. Bekijk de tarieven voor bewindvoering.

Schulden kunnen een reden zijn om een bewindvoerder in te schakelen. Dit betekent echter niet dat uw schulden ook door de bewindvoerder zullen worden opgelost. Lees hier meer over schulden en de mogelijkheden.

Euro-Wijzer B.V. is een professioneel bewindvoeringskantoor. Onze ervaren bewindvoerders zijn door de rechtbank erkend en helpen u graag om weer overzicht, rust en ruimte in uw geldzaken te krijgen. Daarnaast zorgen wij ook dat we aan deze kwaliteitseisen voldoen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 10:00-12:00 uur op 040 207 03 02.

CONTACT