Wie zijn wij?

Euro-Wijzer is al ruim 8 jaar actief als bewindvoerder. We zijn langzaam doorgegroeid. Er werken nu 5 bewindvoerders. Deze worden door 4 medewerkers ondersteund welke allen specifieke kennis in huis hebben. Er zijn ook altijd 1 of 2 stagiaires welke het vak graag willen leren.

We werken in het centrum van Valkenswaard vanuit een oud winkelpand. De deur is elke dag open van 9 tot 11 uur (behalve op vrijdag) maar als het belangrijk is laten we je niet buiten staan. hoor!

De afgelopen 8 jaar zijn we het nodige gewend en gaan probleemsituaties niet uit de weg. Onze ervaring met b.v. ex-gedetineerde ex-verslavings problemen en mensen met een “gebruiksaanwijzing” zorgen ervoor dat we telkens weer een weg kunnen vinden
om een bewind tot een succes te maken. Maar er zijn geen garanties! Zoals je leest kiezen we voor een zakelijke maar respectvolle manier van werken. Afspraak is afspraak en natuurlijk kan er bij jou of bij ons zich iets voordoen maar zolang we respect voor elkaar hebben zal er altijd een oplossing gevonden kunnen worden.

Ons team heeft een schat aan ervaring in huis. We kennen de wereld van de incasso en deurwaarders als geen ander, zijn erin gespecialiseerd om te begrijpen wat je doet als je als “autistisch” bestempeld wordt. Hebben forse juridische kennis in huis en de nodige ervaring met lastige zaken als huisuitzettingen, overlijden en complexe financiële problemen.

Dit zetten we allemaal in om onze taak als bewindvoerder voor je uit te voeren. Maar wel op een eerlijke en respectvolle manier! We beloven niet dag en nacht voor je klaar te staan. Je hoort ons niet zeggen dat we al je problemen aanpakken en kunnen oplossen. Ten slotte vraag je aan ons om je financiën te beheren en dat doen we dan ook.

Natuurlijk horen we verhalen over bewindvoerders die doen voorkomen alles voor je te regelen. Wij geloven daar niet in. “schoenmaker blijf bij je leest” is een oude spreuk die van toepassing is. Maar let op ! we laten je niet in de kou staan. We gaan graag in overleg met je hulpverlener, partner/familie, werkgever of uitkering om goede afspraken te maken wie wat doet en waar verantwoordelijk voor is. Ons mag je aanspreken op de verantwoordelijkheid en taak als beschermingsbewindvoerder!

Tot ziens!

Actuele berichten

[19.12.2018]
Leefgeld en bereikbaarheid tijdens de feestdagen.
Lees verder

[19.12.2018]
Belangrijke wijziging in 2019
Lees verder

Euro-Wijzer is een betrouwbare partner die ons helpt om klanten snel weer op de financieel juiste weg te krijgen. Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid en bereikbaarheid van de medewerkers.